Denna dag…

…har vi tillbringat på stranden med Jo & Senay. Lämnade inte barnen på dagis idag heller. Skönt att kunna välja hur vi vill göra. Snart är det skoldax för dom och då kan vi inte bara bestämma att idag tar vi stranden ist.

Har kommit en del moln då och då men varmt har det varit. Man har sett hur det har blåst för vågorna gick höga och det va nog en och annan som blev sjösjuk idag på båtturer då båtarna gungade rejält. På stranden va det dock ganska vindstilla så det blev bra hett bitvis.

Kameran låg i väskan men hör och häpna. idag tog jag inte en enda bild, inte ens en liten filmsnutt. Så jag bjuder på ett par bilder från maj förra året.

Alex med 2  norsk/turkiska pojkar (tvillingar) Denniz & ??. Dom har gått på dagis ihop men nu går dom pojkarna i skolan.

Alex, Senay & ”gullungen” Ahmet

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera