Kärringj*el

Vi sitter i godan ro på balkongen, dricker kaffe och småpratar när grannkärringen ovanför slänger ut en jävla dammig, smulig, smutsig…matta över balkongräcket. precis på den sidan där vi har vårt bord så det rasar ner skit.

Jag skriker rakt ut, Hasan med. Han skäller ut henne efter noter och säger till henne att använda lilla balkongen. Vi sitter och dricker kaffe och vill inte ha din skit i vårt kaffe och på hela vår balkonge. Denna balkongen bor vi ju på under sommaren.

Tamam Tamam (ok, ok) svarar hon och drar snabbt in mattan. Förhoppningsvis va detta sista gången hon skakar och vädrar sina mattor på den stora balkongen.

Hade det varit vi som bodde ovanför henne och gjort samma sak hade det tagit hus i helvete men nu gjorde det hos oss. Hasan va arg och jag med. T om Alex sa högt…Va dum hon e!

This entry was posted in Grannar. Bookmark the permalink.

Kommentera