När solen skiner…

…efter flera dagars/veckors regnande. Vad gör man då? Jo då stannar man hemma och grejar. Det är iaf vad jag gjort denna dag så här långt.

Alex stack iväg med Hasan för att träffa en kompis till Hasan vars son Yusuf Alex älskar att leka med. Dom har varit i  en lekpark mm mm och haft så roligt.

Själv har jag slängt upp alla balkongdörrar för att få in massa frisk luft här, blir ju så äckligt instängt efter alla dar med regn. Dammsugit, svabbat golv, även balkongerna har fått sig en rejäl skrubbning. Kört 3 maskiner tvätt som nu hänger på tork.

Suttit i solen på balkongen tills den försvann runt hörnet, druckit kaffe och laddat ner musik. Ska föra över det till usb´n vi har i bilen. Den tuggummipopen vi har nu kan man ju inte lyssna på så nu har jag laddat ner lite riktigt musik i form av Gun´s n Roses, Metallica, Aerosmith, Whitesnake, Scorpions, Mötley Crüe mm mm. Hittade låten med Tone Norum och Joey Tempest jag nämnde igår så den va jag tvungen att ladda ner oxå.

Just det, sen har jag ju pressat apelsiner så nu har vi massa färsk apelsinjuice igen, har varit utan några dar. Sen har jag förberett för middagen. Kålpudding idag och denna gången är jag säker på att det är nötfärs och inte lamm som det va sist och blev så äckligt.

Alex kom hem för en stund sen. Han ser lite trött ut men om han inte somnar nu ska jag se om han vill ta en liten prommis med mig så jag oxå får lite frisk luft mer än bara det från balkongen och öppnade dörrar.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera