En lyxhustrus dag

Jag har som min chefs sekreterare fått i uppdrag att summera hennes dag so far. Hon ligger på soffan med en gin och tonic och dikterar (lite sluddrande) och jag skriver.

Efter att jag fått i mig mina dagliga muggar kaffe får jag av mig pyjamasen och på mig kläderna. Hinner precis få på mig dom så står städerskan, denna underbara varelse i dörren redo för sitt uppdrag att städa vårt hem. När hon varit igång en stund blev jag så trött av att lyssna på dammsugaren och allt plaskande med vatten, det svabbases hit och dit så jag bad henne återkomma en annan dag och göra resten.

Jag behövde handla men då jag inte alltid litar på min personal shopper som kan komma hem med både det ena och det andra jag inte ska ha är det bäst jag gör det själv. Packade in och spände fast min lille hjälpreda i bilen som genast tog upp sitt nintendo och började spela. Min privata chaufför satte sig bekvämt i passargerarsätet. Framme vid butik nr 1 ville jag ha med min privata chaufför som även är min bärhjälp men då den lille hjälpredan inte hade en tanke på att överge sitt nintendo fick bärhjälpen sitta kvar och vakta blippandet i baksätet. Detta innebar att jag själv fick plocka varor, betala, packa ner och bära ut till bilen, likaså i butiken nr 2 och 3. Fattar ni?? Kan knappt tro det själv!

Då det tar på krafterna rejält att handla behövde min kropp påfyllning. Körde upp till borgen för lite Gözleme och te. Hade en avkopplande liten stund där. Lite blåsigt men ändå 18 grader ute. Nu va det dax för min lille hjälpreda att göra lite nytta. Han fick kameran för att dokumentera vår lilla lunch. Alla bilder ni ser nedan är tagna av honom.

 

Jaha sen när vi kom hem va det ju bara att be nån här i hushållet plocka upp varorna och ställa dom på sina rätta platser.

Känner mig helt färdig och verkligen värd den här gin och tonicen jag ligger och sippar på. Neeej, vänta nu!! Nu tjatas det om att jag ska välja middagsmat. Hushållerskan vill visst börja förbereda. Herre gud, tar det aldrig slut?? Allt ska jag behöva göra själv. Vi har massa pannbiff och potatismos kvar sen igår, värm det vetja.

*gnuggar mig i tinningarna* Huvudvärken är på väg, får nog ta mig en gin och tonic till om någon kan tänka sig göra den åt mig eller jag ska ska göra det oxå precis som allt annat?!? Schkåål! *hick*

This entry was posted in Lyxhustruliv. Bookmark the permalink.

Kommentera