Inget, absolut inget…

Nu är jag arg, förbannad så in i h-ete! Inget, inget, inget är så irriterade i detta land som turkar och deras nonchalans inför tider. Jag retar mig på en hel del saker här men oftast bryr jag mig inte men detta med tider och deras förmåga att aldrig aldrig aldrig lyckas hålla en tid. Dom skulle t om komma för sent till sin egen begravning.

Ska träffa Sofie typ nu på Buse för en fika och lite lek för barnen. Hasan lovade att Ahmet (hans bror) som har bilen skulle komma och hämta oss mellan 10-10.30. Så nu sitter vi här och inte en skymt av dom. J-la pappskallar!

Så här är det varje gång. Kommer om 10 minuter betyder allt annat senare än 10 minuter men fan aldrig en sekund före.

När jag skulle hämta Alex i måndags lovade Hasan att komma hem med bilen runt halv 1, jag skulle hämta Alex kl 13. Kl 13 kom han med bilen.

Man får alltid vänta vänta vänta och det är enligt mig respeklöst och nonchalant. Men dom stackarna vet inte bättre, tror inte ens dom kan klockan här.

Gäller det tvärtom är dom fan så snabba med att ringa. Får dom vänta en sekund så nog fasen ringer dom och frågar var man är, skynda skynda. Att dom ska vänta går inte för sig medans en annan helt lugnt ska acceptera att vänta på dom.

Nu är jag förbannad!

This entry was posted in Inte alltid roligt, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

Kommentera