Efter mitt senaste inlägg…

…va skrivet slänger jag mig på telefonen. Hade retat upp mig ännu mer under tiden jag skrev. I vissa fall känns det bättre att skriva av sig och gnälla på bloggen men idag hade det motsatt effekt.

Hasan svarade på första signalen, såg att det va jag och sa bara

-We are coming.

Ja men det fattade jag liksom, frågan är när?

Vi är på väg sa han. Bra tyckte jag. Satte på oss skor och jackor och gick ner för att vänta utanför. Alanya är inte större än att man kan ta sig från A till B på 5 min men inte kom dom. Kom då på att jag hörde Hasan tugga när han svarade så antagligen satt dom nånstans i godan ro och drack te och käkade nåt nånstans. Fick ju ringa Sofie och säga att vi kommer Behövde inte förklara så utförligt då hon oxå lever med en turk och vet hur det är när det kommer till tider.

Jag måste sett ut som ett stoppljus i ansiktet när dom väl dök upp. Sa inte halv sju. Satte mig och Alex i bilen. Kunde vi köra direkt? Nä såklart inte. Då skulle dom lasta in en massa grejor i bilen och i deras tempo tog det x antal minuter innan dom fick klart det dom skulle göra. Det skulle ju rökas emellan, det skulle pratas i telefon…

När vi väl kom iväg fick Ahmet köra så sakta så sakta för grejorna (några långa aluminiumgrejor) stack ju ut genom bagaeluckan. trodde fan aldrig vi skulle komma fram men ”bara” 35-40 min försenade va vi där.

Barnen lekte och hade kuli lekrummet medans jag och Sofie satt och småtjattrade. Är jag inte helt fel ute är det våffeldan idag (läste det på nån blogg för ett tag sen) så vi slog till på våfflor med glass. herre gud, världens största våffla med 3 kulor citronglass och 3 med choklad, grädde och chokladsås. Har ätit godare våfflor. Dom här va inga frasvåfflor utan jätte kompakta så vi orkade ju inte ens hälften jag och Alex tillsammans. Alex åt mest glass och grädde och det gillade han.

Vid 13 tiden gav vi upp. Sofies barn va mer än trötta och lille Elias som inte ville sova utan va med och leka sprang nog in i bordskanterna 10 gånger, snubblade och slog sig både här och där. Blir ju så med trötta men envisa barn. Vi hade iaf jätte trevligt.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera