Tårtfrukost

Mina grabbar stack iväg för en stund sen. Alex som inte kan hålla en hemlis (förutom med Malin) talade direkt om att dom skulle iväg och ”köpa nåt” till mig. Nej, Nej sa Hasan…vi ska ju iväg och köpa äpplen (som dom glömde igår) samt äta soppa. Som om jag skulle gå på den

Efter en stund kommer dom hem och knackar på dörren och sjunger än en gång ”Happy birthday…”

Denna fina tårta kom dom hem med så nu har vi ätit söt sötare sötast chokladtårta till frukost. Alex bestämmer alltid att vi ska ha chokladtårta när jag fyller år. Jag och Hasan tyckte att vi kan väl vänta tills ikväll med att äta men det tyckte inte Alex. Varför vänta när det står en sån mumsig tårta här och bara väntar på att bli uppäten och visst har han rätt. Alex fick i sig 2 stora bitar, jag och Hasan tvingade i oss en minibit var. Jag som har så svårt att äta på morgonen och dessutom är jag ingen tårtmänniska men vad gör man inte när dom är så söta mina grabbar?!

Anledningen till att dom kom med tårtan redan nu är att sen finns inte tid. Hasan ska iväg till Antalya och när han kommer hem ska vi ut och käka och sen hem och dricka kaffe och äta tårta.

Presenter har jag redan fått. För nån vecka sen fick jag ett halsband, ett hjärta med bild på Alex sen fick jag cemical peeling behandlingen.

This entry was posted in Högtider. Bookmark the permalink.

Kommentera