Partyt är slut…

Partyt slutade väl för ca 10,5 timmar sen och vid det här laget vet ni hur våra tjekvällar ser ut. Inte party vilda alls. Vi va 7st igår, va på Bistro Floyd igen och käkade gott och drack lite vin. Super trevligt.

Malin,Jessica, Sofie

Anna, Elin,Jag,Charlotte

Tack för en trevlig kväll!

Denna morgon säger jag Grattis på födelsedagen till ingen mindre än mig själv!

 Flickorna skålade för mig redan igår. Jag ville att dom skulle sjunga för mig så jag kunde filma och lägga in här på bloggen men dom vägrade. Taskigt tycker jag men dom lovade att till nästa år då jag fyller jämt *viskar fram 40* ska dom sjunga. Dom ska börja öva redan nu.

När jag kommer upp imorse står det en jätte fin blombukett och väntar på mig. Har ett svagt minne av att jag såg den inatt när jag va uppe och drog ut kontakter runt 01 tiden då åskan gick och regnet öste ner. Det regnade så mycket så va nån stackade ute och gick lovar jag att dom blev nertryckta en halvmeter i marken av regnet. Det verkligen öste ner.

Jag vaknade av Hasans mobillarm 7.30. Han va uppe och stängde av det och jag gick oxå upp men Alex låg kvar. Han va väldigt täppt i näsan när jag kom hem igår och har hostat lite inatt. Såndär torr torr hosta som bara river i halsen. För några minuter sen kommer han upp och jag hör hans vackra lilla stämma…”Happy birthday to you…” Så söt. Hasan gick och la sig igen. Alex ligger på soffan och snörvlar så det får bli en hemmadag för oss idag.

Gör inget då det är molnigt ute, 14 grader och det kommer säkert mer regn.

Nu ska jag göra lite te till Alex och en kaffe till åt mig.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera