Pyssel, lek och migrän

Sen Alex och Hasan kom hem har jag och Alex fortsatt pyssla med hans aliens. Det är riktigt roligt men gelen börjar sina. Dom hade varit ute på Alanyum en sväng och kollat om det fanns enbart gele att köpa men Turkiet är Turkiet och det fanns inte. Helt otroligt, dom kan väl inte mena eller jo det kan dom här att man ska köpa hela setet igen bara för att få mer gele. Jag får kolla vidare på det där annars får vi väl kolla efter det i Sverige nästa gång.

Hasan ligger i sängen med migrän. Han kan få riktigt svår migrän ibland. Så illa så han ligger och spyr så jag har torkat spyor några gånger. Idag verkar det inte riktigt så illa, tror han somnat nu och bara han kan sova brukar det gå över men när det är som värst gör huvudvärken att han inte kan somna.

Får hoppas det går över annars får han ligga kvar i sängen och grabbarna eller en av dom ta Alex ikväll vilket kommer gå lika bra det. Alex älskar att va med både Ilo och Ahmet. Ilhan är lite mer favorit för han är så lugn samtidigt som han busar med Alex på hans nivå. Ahmet är mer ”stirrig” och inte alltid ”med”. Alex kan prata med Ahmet och Ahmet svarar ”goddag yxskaft” och har ingen aning om vad Alex sagt.

Dom hade varit iväg till lekparken en sväng och där mött Jo & Senay, Sofie med barnen och Vicky med Ahmet. Måste känts jobbigt för Vicky att Alex kom med tanke på att hon bytt dagisdagar för att inte lämna samma dar som mig. Enligt Alex hade dom lekt bra iaf sen drog han nån historia om att Elif hade killat dom sen hade hon slagit Ahmet i huvet så han trillade och dog sen ändrade han sig och sa att Ahmet hade puttat Elif så hon trillade men hon dog inte, hon grät bara.

Det sista skulle kunna hänt men det kunde lik väl va Alex som puttat henne även om han gillar Elif. Skönt att ingen dog iaf, så mycket är jag säker på. Regnet kom inte så långt efter att dom kom till parken så alla gav väl upp ganska snabbt och det va då det bar av till Alanyum för första gången idag. Dom lär åka dit en sväng senare oxå. Dom brukar va där och röja loss när jag har mina svensk träffar.

Maten på Alanyum är god så dom äter alltid där. Det är nämligen selfservice för mina grabbar dom kvällarna. Ställer mig inte och lagar mat åt dom men dom klagar inte. Dom skulle bara våga

This entry was posted in Inte alltid roligt, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera