Idag var han på oss igen

Talar om parkfarbrorn. Han har ju håll sig lugn ett bra tag nu och inte skällt på barnen för att det kommer sand där man ska gå, dom har fått leka med vatten, gegga och hålla på men idag va han på oss igen.

Talade om att hans chef blir arg. Att han inte bryr sig men chefen blir arg för paken ska va fin för turister. Vi frågade om det va en lekpark eller prommenadstråk för turister?  Sofie sa till honom att då kan ni väl asfaltera hela parken då så slipper ni sand.

Hur 17 ska det gå den dan turistbarnen kommer och leker där?? Vad gör dom om dom skvätter sand där man ska gå?? Det kommer ju bli en katastrof utan dess like för inte kan dom väl skälla på turistbarnen som dom skäller på våra?? Å turistbarn är vana att i lekparken får man leka, det är det dom är till för. Jag ska banne mig när jag träffar turister med barn be dom gå till parken och ”smutsa” ner den.  Å andra sidan är det aldrig folk i parken sommartid då det är alldeles för varmt att va där. Men parkfarbrorn ska va glad att vi skitar ner, annars skulle han varit arbetslös, nu har han att göra minsann. Tacka oss ist gubbstrutt!!

Jag skvallrade direkt för Hasan som även denna gång blev sur på parkfarbrorn och Belediye (kommunen). Tyckte att vi utländska mammor ska gå till kommunen och tala om hur vi blir behandlade. Kommunen vill nämligen att utlänningar som bor här ska ha det bra och gör gärna saker för dom så kanske det skulle löna sig men jag vet inte?!?

Ja, som ni förstår har vi tillbringat ännu en dag i parken. Samma gamla mammor och barn som det brukar va. Innan vi kom till parken gick vi och klippte Alex så nu är han så nyklippt och fin.

Ni börjar kanske bli trötta på mina filmer. inte mycket som skiljer dom åt men Alex och Senay älskar att kolla på sig själva sen är det ju för lilla familjern hemma i Svedala så dom har riktigt koll på oss. Men förhoppningsvis kan ni snart snart få se lite mer beach och badbilder även om ni får vänta med att se mig i plurret till slutet på maj men jag står ju alltid bakom kameran ändå och är inte mcyket att titta på.

Efter parken slog dom flesta av oss följe till Kale Market för lunch sen bar det av hem. Alex somnade nyss på soffan och får sova en liten stund.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

Kommentera