Lite lyxhustruliv

Kan man kanske kalla vår dag idag eller några timmars lyxhustrulivs lek hade vi iaf.

Barnen lämnades på dagis. Efter det stack jag direkt till frissan för att se om min frisör hade tid. Det hade han, han hade inte kommit när jag kom men dök upp efter 5 min. Så jag hade första tjing på honom idag.

Efter klippningen mötte jag upp Malin som hade Emre hos nene & dede och Sofie som hade lämnat Elias hemma hos farmor medans Elif va på dagis.

Vi gick och satte oss på ett café. Tog en kaffe och käkade börek och satt där och njöt i solskenet.

Efter det gick vi en prommenad och kikade i lite alla möjliga butiker. I en butik hittade jag (eller Malin hittade) en orange keps som jag letat efter och även satt Hasan på att spana efter som Elias ska få i present när han fyller år tillsammans med nåt mer. Denna lille grabb är väldigt förtjust i orange kepsar och snor alltid åt sig sin farfars sån och äen andras om nån har en sån. Så det tyckte jag kunde va en rolig grej. Får väl se om det passar lilleman i smaken. Sofie har dock lovat att inte berätta för honom att hon vet att han ska få den.

När vi lekt färdigt gick Malin hem för att göra lite hushållssysslor. Jag och Sofie hämtade barnen sen gick vi tillsammans med Jo & Senay till lekparken men först lite mellanmål i form av glass till barnen.

Efter nån timmes bus och lek i parken gick vi till Kale Market för lite mat och kom hem för bara en liten stund sen.

This entry was posted in Lyxhustruliv, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera