Kanibaler??

Imorse när jag och Alex gick till dagis finns det på vägen ner i en gräsdunge en hel drös med tuppar och hönor (säkert 20 st). Dom struttar runt där och ibland står dom mitt i trappen där vi går men det är inget ovanligt här. Här går tuppar och hönor fritt och att möta en på vägen är inget ovanligt.

Vi hörde ett prasslande bakom en buske. Funderade på om det a en tupp och en höna som prasslade runt lite men nä…när vi ser vad det är blev jag förånad.

Ett gäng av tupparna och några hönor sliter i en plastpåse och när jag ser vad dom sliter ut blir jag ännu mer förvånad då det va kycklingkött.

Jag såg hur det va kycklingvingar, filébitar som dom slängde ner på marken och pickade på. Vi kollade säkert 5 min för jag trodde inte det va sant. Där stod dom och kalasade på sina egna barn.

Visste inte att dom va kanibaler??

Å andra sidan äter djuren här allt möjligt. Jag har gett gatukatter taccos som dom glatt smaskade i sig. Hundar får bröd. Även vår katt är lite egen. Hon älskar sitt torrfoder men ibland har vi när vi ätit fisk eller kyckling erbjudit henne det men hon vägrar. Jag har rensat fisken åt henne och inga hela kycklingben men nope. Däremot bjöd Alex henne en gång på kexrullar med choklad i och det slank ner en hel sån utan problem.

Så äter katten chokladkex kan väl tuppar och hönor äta rå kyckling!!

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

Kommentera