Felsägning

Är nu hemma igen efter att ha hämtat Alex på dagis. Hasan kom med. Vi stannade en stund på dagis för Alex ville måla klart en teckning. Hasan gick och terroriserade ägarinnan. Vet inte vad han sa, försökte säkert sälja en utflykt eller två sen tog vi en kort prommenad till grönsakshandlaren för lite inköp. Så skönt väder nu.

Kom på vad jag sa till Alex på dagis imorse när jag lämnade honom. Är inte lätt för oss vuxna heller med dessa felsägningar och språkmixar. Ibland har jag så svårt att hitta rätt ord.

Alla barnen satt och målade när vi kom. Jag frågade Alex om han oxå ville måla. Nä, det ville han inte. Jo men tyckte jag alla gör ju det så det är nog måltid nu. Vet inte vad jag skulle säga egentligen, målatid kanske men det lät så konstigt så måltid lät bättre fast inte när jag sen tänkte efter och hörde Alex svar. Näääää det är det inte svarade han. Eh asså, inte sån måltid men tid för målning eller nåt…öhhh

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

Kommentera