Update

Jaha, då är vi hemma sen nån timme. Har väl inte så mycket att berätta. Våra dagar ser mest likadana uta, bara namnet på dom som skiljer.

Har varit i lekparken med Jo och Senay. Ingen sol på näsorna men så skönt ute ändå. 22,8 grader just nu. Malin hoppade förbi en sväng och tog en kaffe med oss.

Tog inte ens upp kameran ur väskan idag. Bilderna/filmen hade inte blivit särskilt annorlunda mot dom andra jag lagt in. Bjuder ist på en bild från 7e mars förra året. Som ni ser hade vi ännu varmare då än nu.

 

Efter lekparken gick vi bara till Migros och handlade lite sen åkte vi hem.

Skulle göra lite snabb lunch men innan den blev klar hade Alex slocknat på soffan. Han får väl äta när han vaknar. Själv har jag  fått i mig lunchen och ska göra en kaffe. Sen får jag väl ta tag i tvätten som hänger på sträcket. Man vet aldrig om det kommer en regnskur. Har tydligen kommit några stänk uppe i bergen idag men här nere har vi klarat oss.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera