Presentinslagning

Presenterna till en av svensktjejernas barn som blir 1 år nu den 10e är ju inköpta för länge sen. Däremot har vi inte haft omslagspapper. Nåt så enkelt som omslagspapper för presenter är hur svårt som helst att hitta här. Man kan hitta massa som är lite plastiga, typ för böcker men inte vanliga i papp.

Har iaf köpt inslagspapper(plast) idag för att slå in presenterna till henne. Alex hjälpte mig sen blev det papper över så han ville slå in massa av sina leksaker. Så nu innan Bolibompa började har vi nog slagit in 10 leksaker och han är rolig. Så här lät det…

– åhh va spännande, jag äl så nyfiken

åhh jag undlal vad det äl i?

– men åhhh mamma va du äl snäll som gel mig pesentel

Fål jag öppna ett nu?

(ja)

-Sjung happy birthday då mamma

Med förtjusande stämma sjöng jag

– tack snälla mamma

*sliter upp ett paket*

-AHHHHH en polisbil, tack tack tack

Sen fortsatte det så. En del ”presenter” är sparade som han ska öppna imorn säger han…om han kan hålla sig.

Nu vill han att jag ska komma och mysa med honom till bolibompa men jag får nog se till att han kommer upp från golvet för där ligger han  med sin bilmatta över sig som han släpat ut hit från sitt rum och där vill inte jag ligga.

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera