Trevlig kväll

Har haft en lika trevlig kväll som alltid när vi svensk tjejer har våra träffar.

Ikväll va vi på Bistro Floyd och käkade deras 3 rätters. Suveränt god mat och suveränt pris, endast 20 lira. Jag åt vårrullar till förrätt och fisk till huvudrätt. Efterrätt orkar jag aldrig så jag tog ara en capuccino men deras hemlagade äppelpaj rekommenderas varmt. Ett par glas rött till det.

Stämbanden är väl uppvärmda så snart är det jag som kryper ner i sängen med min bok.

Alex som väntat på mamma har reda slocknat. Tog väl 10 min efter att jag kom hem.

Sofie Sara och Malin

Jag, Anna och Jessica

Efter maten flyttade vi oss til dom bekväma fåtöljerna för desert och lite mer vin.

Tack för en trevlig kväll tjejer som höll på 30 min längre än sist, ända till 21.30..kan gå illa det här!

This entry was posted in Äta ute/Fika, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera