Vad hände??

Hur kan det från att ha varit lungt och skönt helt plötsligt dra in en orkan här. Inte i form av leksaker utan det räckte att Alex pappa kom in genom dörren så va lugnet borta.

Han har varit i Antalya idag och träffat lite businessfolk. På vägen hem hade han shoppat lite, en jacka och ett par skor till sig själv. Vår post tar grabbarna längst ner alltid hand om så när Hasan kommer upp har han ett kuvert till mig med tidningar från mamma. Sin påse med jacka och skor till sig själv.

Jag fick även 5 kg apelsiner, 2 kg tomater och 1 paket med våtservetter (??säkert billiga nånstans??)…Tackar ödmjukast

Vad fick då Alex?? Ingenting vilket gjorde att det blev världens liv här. Han brydde sig inte om att mamma bara fick apelsiner mm, det han brydde sig om va att mamma fick nåt och inte han.

Hasan försökte släta över med att Alex fick ju en superman keps imorse. Ja sa jag men det bryr väl inte han sig om nu. Det är nuet som betyder nåt och nu fick han inget. Ett tugummi hade räckt så hade han varit nöjd.

Hasan lovade att Alex skulle få nåt imorgon och helt plötsligt hör jag dom prata om akvarium.

Stopp Stopp Stopp!!

Vad?? Här kommer inte in nåt akvarium. Jo men tyckte Hasan det hade väl varit fint.

Ok sa jag, men jag avsäger mig allt ansvar. Jag kommer inte ge fiskarna mat, inte städa det, inte försöka hålla katten borta, inte damma det…

Det avskräckte nog honom för helt plötslig sa han till Alex att det är nog ingen bra idé för Ceki (katten) kommer nog ta dom.

Så fick jag styrt upp det oxå! För stunden iaf, vem vet vad dom kommer hem med imorn men är det levande har jag avsagt mig allt ansvar?!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera