Bryr dom sig??

Föräldrarna i detta fallet undrar jag?

Hörde precis ett himla tutande utanför. Brydde mig först inte om det (här tutas det mest hela tiden) men det slutade inte så till slut gick jag fram och tittade ut genom fönstret och vad ser jag?

Jo 2 barn (ca 8 år) sitter och leker i en bil. Vrider på ratten, tutar…

Ni som vet hur vi bor vet att det är en rejält brant backe precis här. Många bilar lägger större stenar vid däcken när dom parkerar för att bilarna inte ska rulla iväg. Nu står denna bilen parkerad på tvären eller vad man ska säga men den kommer börja rulla om dom får loss handbromsen. Tycker ofta jag ser barnen leka i bilar här.

Undrar ju vad föräldrarna håller till och om dom ens bryr sig?

This entry was posted in Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

Kommentera