Turkisk kvalité

…är bara skräp. Alltid är det nåt som går sönder på 2 sekunder eller så är dom inte gjorda för lekande barn. Spelar inte alltid nån roll om man köper kända märken som Fisher Price mm, det går alltid sönder ändå. Positiva är väl att det är billigt.

Idag va vi en sväng på Alanyum där vi käkade brunch…Börek. Alex lekte på playland där han och jag spelade airhockey, han är grymt duktig.

Sen i lilla lösgodishörnan dom har där kan man oftast köpa nån liten leksak med nåt godis man får till. Alex fick en pistol som låter som ett flipperspel. Godiset han skulle få till (kolor) tackade han nej till men jag stoppade dom i väskan.

Efter att han skjutit ner halva Alanyum skulle jag lägga pistolen i väskan och ser då inne i Alex hand, han är knallrosa.

Han va bra mycket mer rosa än vad som syns på bilden.

På väg därifrån går vi för att byta hans såpbubblepistol han fick för ganska länge sen och som pajade efter typ 2 dar. Dom har gjort den så dum att när man skjuter med den kommer såpan in i den och där grå alla trådar till batteriet sen kommer såpan in där batterierna sitter. Trodde inte vi skulle få byta men Hasan va där för ett tag sen och pratade med dom men hade inte pistolen med sig just då och dom sa att vi kanske inte kunde få byta men dom skulle kolla på det när vi kom med den.

Vi fick som sagt en ny och en del förhållningsorder om hur den ska användas. Man får inte luta den, man får inte lägga den ner, man får inte vifta med den….

Ahhhh, dumma mig…förlåt att jag är så dum som trodde att den va gjord för barn och inte för vuxna!

This entry was posted in Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

Kommentera