Nu blir det soffan

Efter denna dan som inte va slut iom att vi kom hem från vårt lilla bergsäventyr utan va bara hemma en sväng för att sen sticka iväg till Fiskmarknaden och käka middag.

Dom har en hel del fiskrestauranger där i denna saluhall. Restauranger som inte alltid ser mycket ut för världen men maten är helt underbar.

Här intogs det sallad och sen tog vi även typ fiskbullar (jätte små) och nån fisk som va friterad i en typ vårrulle samt räkor i nån het olja med massa vitlök. Efter det tog vi Cupra, denna goda underbara fisk som vi alla älskar, smälter i munnen. Tror Alex fick i sig nästan en hel fisk och dom va stora. Ahmet och Ilhan som oxå va med valde Hamsi (små små minifiskar)

 

Även om denna valentines day inte gått i romantikens tecken. Fast å andra sidan…Vad är romantik?? Vitt vin och räkor, röda hjärtan överallt, pussparty på en strand i solnedgången…??

Romantik kan enligt mig vara vad som helst och för mig har denna dan isf varit romantisk (har ju ätit räkor) för vi har haft det helt suverän roligt.

Känner mig mer än nöjd och helt färdig så här blir det inte mycket mer aktivitet denna kväll. Ska ligga på soffan och kolla melodifestivalen och kommer antagligen somna på soffan mitt i rösträkningen.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Familjeliv. Bookmark the permalink.

Kommentera