Slitsamt jobb

Jaha nu vet jag vilket slitsamt jobb paparazzis har det och även kändisar som har dom hack i häl hela tiden. Har känt mig som båda idag. Som en paparazzi för alla bilder jag tagit och som en kändis som blivit jagad av min egen kamera. Här är vår dag i bilder…

Började med att ta en bild upp mot dom snätäckta bergen långt bort. Om ni tittar noga ser ni vita toppar. Lite onödigt att vattenmärka dessa bilder som jag tagit idag men då det är så många går det fortare att få ner dom i storlek dom man i vattenmärknngsprogrammet kan välja storlek ”bloggfriendly” så ändras det automatiskt.

Vägen som går upp/ner mot/från borgen om man kommer från Kleopatrahållet. Här är vår start ungefär.

Vägen ner

Denna utsikt har vi bitvis till höger om oss när vi knatar ner

Fortsätter ner. Nu ser ni havet

Nästan nere

Bakom dessa kala grenar har ni lekparken och rakt fram stranden. Som ni ser är det bara ett par steg emellan så vi kan snabbt springa från det ena stället till det andra.

Lekparken. Bilden tagen från motsatta sidan

Piff & Puff

Efter lekparken gick vi i samlad (någolunda iaf) trupp Damlatasgatan mot centrum

Gömmer sig för paparazzin

Visar att ett av våra lunchställen under sommaren har stängt och att lekhörnan är borttagen

Där det finns några träd finns oftast några bänkar

Här splittade vi på oss. Jag och Alex gick gatan ner. (Mambo/Café Opera gatan)

Rakt ner har ni hamen och dit styrde vi stegen

Lungt och stilla, värre på högsommarnätterna då detta är bargatan i hamnen.

Gönområde i hamnen

En och annan båt ligger i och försäljarna gör allt för att sälja en båttur. Mig va en envis j-el på och när jag sa att vi bor här erjöd han mig ”tuskish price”. Nej tack sa jag, jag åker gratis när jag vill. Då skulle han veta med vilka båtar. Dilara (Joannes och deras) svarade jag bara även om jag åker gratis med fler men han nöjde sig med det svaret och pep iväg. Tröttsamma dom är!

Satte mig på en bänk. Alex i vagnen med en chokladsimit. Något han får kanske 1 gång i månaden. Vi satt där och njöt av lugnet och den lilla sol som kom igenom diset. Efter en stund ringde Hasan och vi gick och mötte honom för att sen styra stegen mot…

Glasögon/Klock/Nintendo…butik. Hasan har frågat vad jag vill ha i alla hjärtans dag present och jag svarat ett par nya solglasögon. Så det valde jag ut ett par idag. Han vet hur ombytlig jag är när det gäller sånt och tyckte jag kunde välja ett eller två par till direkt så ehöver han inte komma tillbaka så ofta med mig. Men jag ville bara ha ett par och så blev det. Alex fick ännu ett spel till sitt nintendo. Denna gång av sin pappa, observera av sin pappa sen att jag kanske väste lite i mungipan till Alex att dom har nintendospel här är ju en annan sak. Något han hade sett själv ändå.

Efter det bar det av hemåt och här är vi nu. Ska göra lite nytta så nu får ni inte föja med mig mer men jag hoppas ni haft en trevlig stund när ni krupit in under skinnet på mig.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera