I mina fotspår

På vägen ner till frisören hör jag ett väldans muller ju närmre beachen jag kommer. Tog en avstickare för att kolla vad det va. Misstänkte att det va vågornas brus och att havet inte va lugnt idag. Rätt jag hade.

In till frisören och JA han hade tid så jag kunde sätta mig direkt och bli klippt. Nu vet jag vad han heter min frisör jag bara haft typ 4 år. Ahmet heter han, borde jag kunna komma ihåg nu då jag känner några stycken med det namnet.

Efer klippningen gick jag in en sväng på Kale Market och tog en kaffe i väntan på mina grabbar som va i Konakli med jeepen.

Utanför Kale Market. Bakom den blå lilla lastbilen på andra sidan gatan ligger min frisör.

En turk. Knata rakt ner i lagom promenadtakt i 2 min och 4 sekunder så är du på stranden.

Mina grabbar hämtade mig och så åkte vi till Fiskmarknaden (saluhall) som även på tisdagar har utomhus marknad.

Ingången

Ena gången

Utsidan

Ett myller av frukt/grönt och folk

Efter inhandling av diverse frukt och grönt begav vi oss hemåt med alla varorna och här är vi nu.

Hade tänkt planera mina katusar jag köpte igår i blomlådorna men jorden jag trodde vi hade på lilla balkongen trodde jag fel om. Där finns ingen jord. Så det måste vi skaffa först.

Tror jag tar mig en kaffe isstället för ovanlighetens skull. Kanske en prommenad med Alex efter det. Blev riktigt fint väder här nu men ganska mycket sol.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera