Snabbt avklarat

Är redan klar med städningen, snabbt avklarat idag. Hade tänkt svabba av golven oxå men kände sen att så mycket energi fanns inte så jag gjorde min egen variant av hur man ska få det att dofta som om golven är nytorkade och inte bara dammsugade.

Man slänger ut lite tvättmedel i en hög på golvet och dammsuger upp sen följer den doften med runt när man dammsuger och det doftar nytorkade golv. Finns i Sverige vet jag såna kulor man stoppar i dammsugaren som ger en god doft men det finns inte här vad jag sett men tvättmedel funkar lika bra.

Har ett rum kvar…

…Alex rum men så länge man faktiskt kan se delar av golvet tycker jag inte det är nån panik med det. Sen är det aldrig nån som är där inne. Alex hittar knappt dit. Skulle han hitta dit är det bara för att slänga in nåt eller hämta nåt och släpa in i vardagsrummet. Å sova där är inte att tänka på. Han vill ju t om ge bort sin säng så onödig är den.

Så nu va jag färdig för idag med städandet.

This entry was posted in Alex, Lyxhustruliv. Bookmark the permalink.

Kommentera