Picknick på gatan

Läste i Annas blogg om vad hennes grannar har för sig. Såg just nu vad mina grannar har för sig. inget ovanligt i detta landet iof men dom har picknick ute på gatan. Har rullat ut en stor matta där tanterna sitter och tjattrar medans barnen springer runt. Å det är inten liten picknick dom dukar upp. Där finns allt, typ en hel buffé med massa olika sorters smårätter och te såklart. Så kan dom sitta hela dagarna från morgon till kväll. Har blivit inbjuden att joina dom några gånger men jag har alltid artigt tackat nej med ursäkten att jag e lite busy.

Bilden ser lite lustig ut men det va för att jag smög krypandes på vår balkong (kan nog varit en ganska komisk syn och kanske hamnar på nån annans blogg som fotade mig och skvallrade om sin knäppa utländska granne) och stack bara upp kameran och klickade.

Kanske dock ska börja joina dom för nu är jag på gränsen till mitt eget fall till att bli en bullmamma för nu ska jag och Alex baka en sockerkaka igen.

Det går utför för mig

This entry was posted in Grannar, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

Kommentera