Det funkade!!

Ni som följer min blogg har säkert läst för en eller ett par veckor sedan om vår katt som fick smak för utelivet.

Alex förstod ju inte alls varför hon helt plötsligt blev så kelig och han kunde kånka runt på henne utan att hon protesterade. Hon bara kråmade sig och satte upp rumpa i vädret vilket Alex tyckte va mycket roligt.

Efter några dar blev hon sitt vanliga jag igen vilket gjorde Alex mycket besviken då hon inte lät sig bäras, skulle bara leka och när hon leker så rivs och bits hon, han fick inte bära henne…

Alex tyckte att vi kan väl släppa ut henne igen så kanske hon blir sådär gosig igen. Han trodde nämligen hon blev så gosig för att hon va så glad att va hemma efter sin utevistelse.

I förrgår kväll släppte Hasan ut henne och hon ville inte komma in på hela dan/kvällen igår trots flera försök från vår sida. När jag och Alex gick imorse kom hon dock hoppande mot oss från Ilos balkong (han bor längst ner), hon jamade och nästan gnällde ynkligt. Antagligen både trött och hungrig. Vi släppte in henne hemma och ända sen vi kom hem har hon betett sig sådär igen till Alex stora lycka. Hon ligger på honom i soffan, han vänder och vrider på henne utan att hon gör motstånd, han stoppade ner henne i tvättkorgen och bar runt på henne där i, sen satte han den över henne och inte ett dugg protesterade hon.

Det funkade sa Alex till mig. Att släppa ut henne gjorde henne gosig igen. Söt han är som inte har en susning om vad det beror på men det kommer, förr eller senare.

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

Kommentera