Rättat till misstaget med råge

När jag nu stod och tvättade mig och borstade tänderna kom Alex. Han sa till mig…

– Förlåt mamma föl jag inte bostade tändena igål kväll

– Ok, varför gjorde du inte det?

– Nä föl när pappa sa att vi skulle göla det ville jag inte

-Nähä, varför ville du inte det?

-Nä, jag ville vänta på dig föl baba kan inte lamsan (ramsan)

Ramsan är en ramsa vi kör med alla hans tandborstar (5st) för att utesluta en hela tiden och sen borsta med den som blir kvar, samma med hans två tandkrämar. Å den ramsan kan inte baba. Sen somnade han ju nästan så fort jag kom hem. Hann få i honom lite youghurt. Han va dödstrött men hade vägrat somna innan jag kom hem men så fort jag kom va det som om luften gick ur honom helt och han kunde slappna av och somna i trygg förvissning att ordningen va återställd.

Så nu rättade han till sitt misstag med den uteslutna tandborstningen genom att låta mig borsta en gång sen borstade han själv 7 (!!) gånger. Så nu blänker tänderna på honom.

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera