Vilken kväll

Herre gud vad jag skrattat. Vilka underbara vänner man har. Vi har haft super trevligt.

Kom hem för en stund sen och sov min son? Inte det minsta. Sover han nu? Som en stock. Hasan sa att han kämpat med att natta Alex men det gick inte alls. Baba kan inte läsa saga som mamma kan, han kan inte ge youhurt som mamma kan…mamma gör si och mamma gör så, mamma är den enda som duger så va det med det så Alex fick va vaken. Ögonen gick i kors när jag kom hem och han tittade arg på mig och tyckte att jag varit borta alldeles för länge. Gav honom ett par youghurt och vips så somnade han på soffan. Men bra har dom haft det han och baba.

Vi flickor skulle ju gå till Mambo. Jag och Malin som hade följe kom dit först. helt tomt och såg nästan stängt ut men öppet hade dom men bara för dryck, köket va stängt. Då ja, Malin och Anna inte skulle äta spelade det oss ingen roll men sen kom Jessica och Sara som skulle käka så vi fick byta ställe och valde Ev restaurang på Ataturk.

Jätte mysigt hade dom gjort nu på vintern med öppen eld så varmt och gott va det inne. Vi tjöta, skratta, tjöta,skratta, tjöta, skratta…Blev en del barn prat då alla har barn utom en och en hel del bloggsnack då alla bloggar här på metro.

Lite bilder från kvällen. Hade mycket roligt med våra kameror och lekte paparazzis efter bästa förmåga.

Jessica och Sara

Sara och Anna

Maten jag, Anna och Malin tog. Augerginröra med youghurt och till det rött vin. Vi beställde börek oxå men dom kom inte förrän vi frågade vart dom va och fick till svar att vi inte beställt några. Nähä…vi brukar bara beställa en klick med röra så snåla är vi. Fick böreken sen. Vi ville bara ha nåt lätt då vi ätit hemma med barnen och Anna med sin ”man”

Alanya-Kizlar

Jessica, Sara, Anna, Malin och jag

Malin och jag

Sara

Smoking kills

Eh? Jag…Måste klippa mig!

Efter ett par glas vin/cola va vi alla nöjda och begav oss hemåt. Hasan ville spela fotboll kl 22 så jag hade lovat va hemma runt halv så han kunde göra det. Vi tjejer är inga nattugglor, småbarnsmammor som dom flesta av oss är är vi inte ute och dräller hela nätterna. Vi brukar träffas ganska tidigt och gå hem när dom börjar spela hög musik. Då vet vi att det är hemgång för vår del.

Ska bära in min son till sängen nu sen traskar väl jag oxå dit. Ska läsa ut min bok sen fick jag en ny bok idag. Vi byter alltid böcker med varandra här. Alanya Kizlars bokcirkel där böckerna går runt till alla. Nu är vi så många så namn över vilka som läst vad är ett måste.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera