Dagen so far

Är hemma sen en stund tillbaka. Alex har redan slocknat på soffan. har varit i lekparken med samma ”gamla” följeslagare som alltid (Malin,Emre,Jo o Senay).

Inte så soligt idag utan ganska mycket moln men inte kallt, 17,5 grader just nu. När solen väl tittade fram blev det hett så de långärmade tröjorna åkte på och av.

Direkt vi kom hem preparerade jag Alex kläder med galltvål och la dom i hett vatten. Vet inte vad det är i sanden i lekparken men ibland är det omöjligt att få bort sandfläckarna t om med galltvål som ju tar det mesta men inte alltid sanden i parken och chokladglassen man köper på ett glasscafé här. (undrar vad det är i den glassen??) I parken är det alltid när sanden blivit blöt som den biter sig fast i kläderna och fläckarna stannar och även om lekparken va torr när vi kom finns där ju en vattenkran som barnen nu är stora nog att öppna. Alex o Senay iaf men dom hjälper så gärna Emre så han oxå kan gegga.

Utanför oss.  Ren, fin och stylad i håret.

Geggaleken har börjat

Byebye säger Emre här

Lite smutsiga men detta är bara början.

Så här höll dom på en bra stund på varandra. inte konstigt dom är skitiga efter några timmar i parken. Alex va geggig från topp till tå och sjöblöt. Tur jag kommer ihåg att alltid lägga ner ombyte.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera