Säg den lycka som varar

Då va det bara att dra fram dammsugaren igen. Satt här och njöt av det rena fina hemmet tills Alex började blåsa upp sina ballonger han fick idag. Han älskar ballonger. Roligast är att blåsa upp dom och sen fisa iväg dom vilket han gjorde nu. Grejen va den att i ballongerna fanns det konfetti (kollade väl inte vi när vi köpte dom). Tänk er ett hålslag fullt med ”hål” och gör ”hålen” dubbelt så stora och i alla färger som finns. Så många va det i ballongen som han fes iväg och som nu ligger över hela vardagsrummet…soffor, bord, golv…

 

Fast jag måste erkänna att det såg ganska kul ut när konfettin regnade ut här och vi blev bra förvånade först båda två.

Dax att ta fram dammsugaren…

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

Kommentera