Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Va iväg en sväng innan och köpte skor till Alex. Är ju inte rätt tid på året att köpa gymnastikskor, ganska dåligt utbud och mycket slutsålt. Alla skor jag (och hans mormor) tyckte va snygga tyckte Alex klämde både här och där. Han hade sett ett par svampbob gympadohor i grått och ganska lysande gult med svampbob på sidan som han gillade. Nja tyckte jag om dom (inte snygga) men efter att ha ratat 5 par fick han prova dessa och dom satt perfekt tyckte han. Hade nog inte spelat nån roll om dom hade klämt lite här och där, han gillade dom verkligen så han fick dom. Va på rea med så dom kostade bara 150:- sen fick han ett par till, tyvärr inte på rea men fina va dom.

Fick även köpt en nunchuck till wii och skydd att sätta på dom. Sen blev det inte mer shopping, herregud vad folk det va ute. Verkar som alla som inte jobbar i butiker tagit ledigt i mellandagarna.

Resten av dan har vi tillbringat hemma med att spela wii. Vi har alla (Alex, jag, mamma, mormor) varit engagerade och spelat i flera timmar. Vi vuxna har alla haft problem att slå Alex i bowling. Vet inte hur han gör med han slår strike på strike. Jag vann en gång över honom men så har han och jag spelat säkert 10 gånger.

Här är han och hans ”Gomo” i gång.

 

Nu är det slutspelat för idag. Alex väntar på bolibompa sen är det natti natti för hans del. Så som han hållt igång med spelandet kommer han nog somna gott.

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera