På hal is och knockat min son

Idag har det varit kallt här och riktigt soligt. Kan inte påstå att jag varit ute mycket under denna vecka vi varit här men idag begav jag mig ut tillsammans med barnen.

Mormors hus ligger omringat av skog och precis vid tomtgränsen till huset finns ett kärr, ganska stort som på vintern alltid fryser till is. Där brukar barnen åka skridskor. Alex åker på stövlarna. Dit följde jag med barnen och kanade runt sen låg vi på knä och spanade genom isen på alla dom konstiga småkrypen som fanns där. Hur skumma som helst. Såg ut som larver som va inbäddade i små kvistar och löv. Där rörde dom sig under isen. Vet inte vad det va men vi gissade på mygg och sländlarver och va det mygg kommer det krylla av dom till sommaren. Fanns ju hur många som helst. Har aldrig sett nåt liknande innan.

Annars har det inte blivit många knop gjorda idag mer än slapp i soffan och prat. Inget wii spelande för mig idag (än så länge), känner fortfarande av spelandet från igår.

Ha ha! Igår knockade jag Alex och mig själv, bokstavligt talat. Vi spelade tennis och han står bredvid mig sen är det min tur att slå och då ställer han sig framför mig och jag dänger fjärrkontrollen i huvet på honom så den studsar upp i mitt eget huvud. AJ!  Det är ju tur man har sånt säkerhets band runt handleden på fjärrkontrollen och även fäster nunchucken i. Det är så lätt hänt i spelens vilda action att man svingar iväg kontrollerna och man kan ju slå halv ihjäl sina motspelare, slå ner saker eller än värre, svinga in dom i tv´n om man inte fäster den runt handleden.

Nu har vi sagt hej då till Parisarna oxå. Dom stannar kvar här ett par dar till sen kommer dom oxå till gbg för nyårsfirande men inte med oss utan med min morbrors barndomsvän sen åker dom hem till Paris den 2e och vi den 4e så nu ser vi dom inte igen förrän till sommaren.

Nästa söndag vid denna tiden ungefär är vi hemma i Alanya. Har nog precis kommit.

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera