Annandag jul

Go´morgon!

Sitter här med min mormor och dricker kaffe. Alex ligger i soffan och kollar film, hans mormor sover.

Blir dåligt med uppdateringar nu under julen och ännu sämre med att läsa bloggar. Antar att det är samma för alla. Fullt upp hela tiden.

Inte för att vi gör så mycket mer än umgås och har det trevligt. Igår kom min pappa upp. Han va mycket bättre nu så det va jätte kul. Barnen (Alex och Marie) fick ju varsitt wii och det började dom spela sen tog pappa och min morbror över och spelade både golf och bowling en bra stund. Barnen suckade och gick ut och lekte. Min mormor har en husvagn på tomten som dom kan spendera timmar i. Även jag prowade på wii och gud vad roligt det va men jag fick ju storstryk i bowling av 9 åriga Marie som fick strike på strike medans jag mest smög i rännan med mitt klot. Innan vi åker tillbaka hem den 4e måste jag köpa en fjärrkontroll till så vi kan spela flera på Alex wii annars kommer säkert han och jag slåss om det. Det blev mer wii spelande under dan, tror nästan alla provade på det.

När pappa och min morbror, vuxna karlar stod där framför tv´n och viftade med armarna i luften kunde jag inte låta bli att skratta åt hur fånigt det ser ut egentligen när man spelar wii.

Barnen har även spenderat långa stunder ute i mörkret och tänt tomtebloss. Alex tycker det är grymt häftigt.

Har tagit massa bilder under julen som jag får lägga in sen när vi är tillbaka i Gbg. Känner att jag inte har varken tid eller motivation just nu att greja med det och vattenmärka alla bilder.

Nu ska jag visa min mormor lite grejor på hennes dator. Önskar alla en trevlig dag!

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera