Glömde julklapparna

Igår när ”Tomten” höll på att göra sig klar och packa ner saker i säcken skulle jag lägga ner några av Alex paket där och inser då att jag GLÖMT 4 av hans julklappar i Göteborg

Blev dock ingen katastrof, han fick så många paket ändå så han led inte av det och desto roligare blir det ju när vi kommer hem till hans mormor igen och det ligget paket där och väntar på honom. Men gud vad klantigt av mig, jag hade gömt dom så väl så inte ens jag kommer ihåg dom.

Just nu leker Alex med sitt piratset han fick sen fick han en Nicke nyfiken apa, radiostyrd bil, pengar, pussel…och det bästa av allt tycker jag…Wii basenhelten med 2 spel. Min kusin Marie fick samma så jag tror ett av dom kommer kopplas in under dan så vi får testa. Jag kommer nog ha grymt kul med hans wii

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera