Julafton-Äntligen är den här

Då va det äntligen julafton, dagen Alex väntat med spänning på. Idag vakade han redan lite i 6 och kunde inte somna om så 6.15 va vi uppe allihop. Alex började som vanligt med att öppna paketet i sin kalender som idag va det sista och innehöll en cd skiva med barnsånger. Sen stod det även ett annat litet paket till honom på köksbordet och det va en Tomte i en glaskula som det snöar i när man skakar den. Spännande tyckte han att Tomten varit här i natt och lämnat den.

Efter det öppnade han sin svt julkalender och skulle ta sista chokladbiten i chokladkalendern men där fanns ingen!!!

Jag vet att han inte tagit den då jag hjälpt honom öppna varje morgon och jag är oxå oskyldig. Det fanns helt enkelt ingen där från början men han blev inte sur för det. Brydde sig inte så mycket utan konstaterade mest att det va tomt. Jag sa att Tomten kanske norpade åt sig den när han va här med paketet och det höll han med om att så va det kanske och det kunde han väl få då. Ett ok byte.

Nu sitter han i soffan och kollar film, äter kanelbulle och dricker apelsinjuice. Vi andra bjuder våra kroppar på koffein.

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera