Paket nr 23

Go´morgon bloggvärlden! Då va det dan före dopparedan. Imorse vaknade Alex kl 6 och frågade om det inte va morgon snart så vi kunde gå upp. Han har vaknat till några gånger under natten och frågat efter morgonen. Spänning i kroppen. Jag sa att vi kunde gå upp snart men först kunde vi väl mysa lite. Ok sa han och kröp tätt intill mig. Stoppadee tummen i munnen och kramade ”Vovvelovven” (hans älskade gosehund och vår 4e familjemedlem) sen somnade han om. Jag låg och halvslumrade och hörde mormor gå upp halv 7, själv låg jag kvar och småsnusade och väntade på att Alex skulle vakna men vid 7 gav jag upp och smög upp till mormor. Vi satt i köket med varsin kopp kaffe och småpratade i skenet av tända ljus…mysigt.

När så kl va 7.45 behagade min lillskrutt vakna och strax därefter kom även hans mormor upp så nu är alla i detta huset vakna.

Alex frågade nästan direkt när vi ska åka ut till dom andra. Tror inte dom är vakna än, möjligen Marie och min morbror men grabbarna sover nog än likaså deras mamma så vi får vänta en stund. Lite frukost och så först.

Just nu sitter Alex och tittar på dagens paket som idag va en dvd film med spöket Casper. Blir igen bild idag. Har inte orkat rota fram kameran, tömma…sen sitter jag vid mormors laptop nu och den lever ett eget liv. Satt och skrev ett inlägg när datorn helt plötslig stängde ner fönstret och började göra uppdateringar så jag skyndar mig nu innan den får för sig att göra nåt annat.

Ha en bra dag kära läsare!

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera