Paket nr 19

Go´morgon! Idag vaknade Alex halv 5 (!!), vi gick upp på toa och han frågade om det va morgon snart. Nä inte än svarade jag, vi sover några timmar till. Tillbaka i sängen låg han och vred och vände på sig och kl 5 talade han om för mig att han inte kunde sova mer. Jo snälla tyckte jag, en stund till. Ja ja tyckte han och till slut somnade han om och vaknade lite i 8 så jag va uppe före honom. Nu har han precis klarat av paket & kalenderöppning. Sitter redan och grejar med dagens paket som innehöll…

Modellera från Panduro

Märker att den inte är samma som play doh leran. Det står att denna ska va lägg och mjuk att arbeta med men jag tycker den är hård som bara den. Kanske blir den mer mjuk och lätt att arbeta med ju mer man knådat ihop den men som play doh e den inte, play doh lera är ju jätte mjuk. Aja, Alex grejar med den nu och verkar ha kul. Kan nog sysselsätta honom en bra stund, han gillar att leka med lera.

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera