Paket nr 18

Go´morgon! Nu börjar det bli glest i kalendern. Paketen ryker med en rasande fart. Inte klokt vad fort det gått sen jag satte upp den och han fick öppna det första paketet. Nu är dagens paketöppning avklarad och innehöll…

 

Perfekt för en dag som denna då vi kommer hålla oss inne. Vädret är skit, jag mår lite halvrisigt. Kände för ett par veckor sen som om jag hade en förkylning på g så jag käkade massa kiwi och clementiner, drack färsk apelsinjuice och det gick tillbaka och jag mådde bra igen. Kände sen igår em att det började komma igen med värk i kroppen, tung i huvudet så jag c-vitaminchockade min kropp igen och la mig med Alex kl 19. Låg och läste och somnade väl halv 9. Nu på morgonen känns det bättre men inte helt 100. Vill verkligen inte bli sjuk lagom till julfirandet. Så en pysseldag får det bli idag. Ska försöka tvätta oxå om det finns ledig tid.

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera