Paket nr 16

Go´morgon! Idag vaknade Alex först kl 06 och ville gå upp. Inte än tyckte jag, vi kan vä ligga kvar och mysa lite. han gick med på det sen somnade vi båda om och gick sen upp halv 8.

Jag sitter här med min kaffe. Paket och kalenderöppning är avklarad och i paketet idag låg ett…

 

Spelet skulle såklart spelas direkt men när jag ska installera det finns det inte tillräckligt med utrymme på vår laptop och denna (mammas laptop) kan han ha ju inte ta då har ju jag inget att blogga på. Som tur är kommer datakillen mamma känner hit i em för att gå igenom vår laptop. Den behöver en rejäl genom gång, säkert massa skit som kan rensas bort. Allt är ju på turkiska på vår så jag förstår ju inte allt, inte han heller men en kille som han kan ju varenda meny utantill så han borde greja det utan problem.

Sen kommer tjejen som brukar städa här hos mamma hit så då ska jag och Alex smita iväg några timmar så hon får städa i lugn och ro. Har lovat min morbror och hans fru att åka och köpa ett Wii till deras yngsta barn (min kusin) så slipper dom släpa med det från Paris där dom bor. Har sen lovat Alex att vi käkar lunch på BK.

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera