SVT är här och filmar

Ja inte här inne hos oss men här utanför på piren. Vet inte alls vad det är dom filmar men det kan va ”andra avenyn”, den har dom ju filmat utanför här innan.

 

 

 

Kanske ska ta en prommenad ut och råka snubbla förbi kamerorna. Alex är ju ganska van att va med i tv, han har lyckats komma med i Alanya tv 3 gånger. En gång i dimcay då även vi andra kom med (jag, mamma, mormor och Hasan), en gång på stranden frågade dom om dom fick filma honom när han lekte i sanden. Fråga honom tyckte vi och i älska kameror åldern (1,5 år) som han va i då smilade han upp sig sen en gång när dom hade uppvisning på hans dagis va han oxå med.

Ha ha, jag har ju varit med en gång till. Det va i slutet på förra året när jag och Joanne va på stranden med barnen. Satt uppe vid buffén och drack kaffe när alanya tv kommer och ska filma. En liten snutt som visade hur fint väder det va fortfarande i slutet på november och att folk låg och solade i bikini. Dom svepte över med kameran så jag tror även barnen kom med. Såg aldrig inslaget sen, kanske tog dom bort det. Kille som jobbar på stranden bad sen mig och Jo säga i kameran…Ahhh nice weather bla bla bla nåt sånt. Joanne smiter iväg fortare än kvickt och där sitter jag. Så j-la varmt va det inte, vi satt i jeans och bikiniöverdel med inte så vi svettades men när dom började filma mig och jag sa dessa meningar kände jag hur jag blev pionröd i ansiktet och jag blev just då väldigt svettig. Börjar fläkta mig med en meny i ansiktet och detta filmar dom, slutar först när jag sätter menyn över mitt ansikte. Jo står och asgarvar en bit ifrån. Usch vad pinsam jag är ibland

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera