Vurpa

Är precis hemkomna från en liten prommenad och det va riktigt skönt ute trots att solens strålar inte riktigt kommer genom dom tunna molnen.

Va visst lite halt ute oxå, iaf på den lilla trägångbron vid Sannegårdshamnen. Alex sprang i full fart över den och gjorde en vurpa som heter duga, flög nog en halvmeter upp i luften och pang ner på rumpan. Som tur va landade han bra så han gjorde sig inte illa utan asgarvade bara och jag oxå. Vilken syn!

Va uppe på Eriksberg en sväng och stannade till vid klätterställningen vid BK. Rutschkanan där va oxå jätte hal så det gick i en väldans fart ner i den och ut ur den flög han. Kommer nog få en blå rumpa. Blöt va den oxå men efter att Alex åkt i den 10-15 gånger va den torr men inte hans overall som nu hänger på tork.

 

 

 

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera