Nu har han provat

Nu har Alex fått prova ägg och det gick bra. Åt väl 3 tsk med kaviar till. Han älskar kaviar och kan äta det med sked. Han sa att det killade lite men det syntes inget på honom. Dom andra gångerna har det blivit utslag som visat sig på sekunden men nu syntes ingenting. Han såg lite lurig ut när han sa att det killade så jag vet inte om han lurade mig. Kan va psykiskt oxå även för honom. Jag hade ändå förberett med medicinerna om det skulle behövas så jag gav honom lite av den ”anitkill” medicinen. Mmmmm gott sa han om den. Va ju 2,5 år sen han fick prova ”rent” ägg så mycket av överkänsligheten har nog växt bort redan nu vilket ju läkaren oxå sa att det med all sannolikhet kommer göra.

Färska räkor har han oxå provat men där fick vi ju svar på att han inte visade nån allergisk reaktion så där fick han prova utan medicinerna i beredskap. Han tyckte dock inte det va så gott men nu har han testat iaf.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera