Paket nr 4

Igår när jag gick och la mig 22.30 vaknade Alex och sa att han ville gå upp och öppna paket. Förklarade för honom att det inte är morgon än. Tog upp honom på toa och hela tiden tjatade han om att det visst va morgon. Blev t om lite aggresiv och tittade på mig som om jag ljög. Som om jag någonsin skulle ljuga för honom. Tillbaka till sägen och tjatet fortsatte. Att det va mörkt ute spelade ju ingen roll då det är mörkt på morgonen nu vilket han vet. Till slut fick jag honom att lägga sig ner och somna om. Denna spänning med kalendern och inför julen kommer ge honom magsår.

Nu äntligen har han fått öppna dagens paket…

Nyvaken Alex i sin nya tomtedräkt. Åh vad glad han blev att han fick en ny sån. Hans andra har han haft i 2 år och den sjunger verkligen på sista versen. Byxorna är knälånga, tröjan midjekort och ärmarna 3/4, urtvättad och dassig. Han har älskat denna och använt den som både tomtedräkt vid jul och pyjamas. Nu kanske jag får tillåtelse att slänga den andra.

This entry was posted in Högtider. Bookmark the permalink.

Kommentera