Paket nr 3

I morse studsade han upp kl 6.45, rusade mot kalender och fick paket nr 3. Slet upp det och idag va det…

Ett par svarta fleecevantar med dinosaurier på

Visste inte hur han skulle reagera. Ett par vantar är kanske inte det roligaste att få men lite ”nyttigt” få det bli ibland oxå. När han öppnade paketet fick han ut 1 av vantarna. Han lyser upp med hela ansiktet och utbrister…

Åhhhh EN vante, Tomten visste att jag tappat en av mina andra.

-Ahh, va bra sa jag men jag tror det finns en till i paketet.

Så söt…han har tappat en av sina andra fingervantar och i barns värld är allt så enkelt. Han saknade EN vante och behövde En ny så för honom va det inte konstigt om det bara va en i paketet, inte heller att den inte så likadan ut som hans andra.

Lyckan va stor, glädjen störst hitills av paketdagarna. Han har haft dom på sig inne nu.

This entry was posted in Sagt av Alex, Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera