Paket nr 1

Nä, kl 5 vaknade han inte utan han vaknade vanlig tid strax efter 7. Igår kväll när jag tog upp honom för att kissa fick han syn på kalendern och alla paketen. Han brukar va halvsovande när jag tar upp honom på toa och har glömt det dan efter men igår piggnade han till och utbrast…ÅHHHH Tomten hal ledan valit häl med mina paket.

Efter detta hade han ju svårt att somna om och låg och tjattrade en bra stund i sängen men när han väl somnade sov han nog gott, tryggt förvissad om att paketen hänger där dom ska. Han vaknade till runt 2 och frågade om det va morgon snart men somnade om snabbt när jag svarat nej.

Nu äntligen iaf har han fått öppna det första paketet och det va…

Spiderman chokladkalender

Ni som följer mig läste kanske om dagen jag skulle smyga in en sak jag hittat men han fick se en glimt av det bakom min rygg och fick världens utbrott för att han inte fick se vad det va.  Det va denna! 

Chokladen har han inte velat äta ännu. Tror det är lite för tidigt än för honom. Vad jag kan komma ihåg när jag va liten slank chokladen ner direkt även om kl bara va 7.

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera