Rudolf med röda mulen

Kallt och soligt har vi idag så jag och Alex tog oss en prommenad upp till Eriksberg för inhandling av lördagsgodis.

Riktigt skönt ute. Påpälsade va vi så frös gjorde vi inte mer än om våra små näsor som likade Rudolf med röda mulen efter ett tag. Rosor på kinderna fick vi oxå.

Har även fått fixat 3 saker till till kalendern. Har 9 kvar men jag vet vad jag ska köpa så det borde gå smidigt. Ska ta tag i det imorn. Sen är det bara inslagning och upphägning av kalendern som gäller och det ska jag väl hinna med innan den 1e. har ju drygt en vecka på mig och mitt liv är ju inte särskilt stressigt.

Lite bilder från prommenaden.

 

Stackars stads/medelhavs uppväxta barn som blir chockade av att se lite is och står som isstatyer och bara glor.

Sen bar det av mot isfläckarna i full fart

Oops, lite halt

Skriver Alex i frosten

Käpp e bra om man blir trött i benen

 

 

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera