Stick i fingret

Lite prat och ett stick i fingret va det som hände hos barnläkaren idag. Blodet dom tappade honom på kommer skickas iväg och testas mot de eventuella allergierna han har. Ägg va hon övertygad om kommer försvinna men iom att dom ändå ska testa för skaldjur tar dom för ägg oxå. Är ju inte alls säkert det va skaldjur han reagerade på den gången för över 2 år sen när han smakade på en pasta med räksås och läpparna svullnade upp men ingen annan reaktion så som andningsbesvär eller kliande utslag. Jag förknippar ju det med skaldjur (som han aldrig fått prova igen)men det kan ju varit nåt annat. Tar väl några veckor innan vi får svar.

Fick en medicin jag ska hämta ut som jag kan ge om han reagerar på nåt. Nu har han inte reagerat på nåt sen incidenten för över 2 år sen men det känns ändå tryggare att ha nåt till hands om det skulle behövas.

När hon började ta dom få bloddroppar hon behövde protesterade inte Alex till en början men sen sa han till henne att nu räcker det. Han va väl rädd att hon skulle tömma honom på blod helt.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera