Dimmigt, Snurrigt och Förvirrat

Just så känns det i mitt huvud och i min kropp just nu. Denna tidiga morgon har tagit knäcken på mig. Tre glas vin som jag tog under min renunionträff med mina klasskamrater va ingenting mot hur en tidigt morgon som denna tagit på mina krafter.

Skulle kunna lägga mig och somna på två röda men några sådana planer finns inte i min sons schema att han skulle kunna unna sin mamma.

Nä, han försöker övertala mig att vi ska ligga på golvet och leka. Han har hällt ut alla leksaker så det är bara för mig att välja (jippi) Försöker tala om för honom att om jag ska va på golvet finns risk för att jag somnar där. Han tror såklart inte mig för hjälpsam som han är skulle han utan att anstänga sig för mycket kunna hålla mig vaken 4 dygn i sträck genom att bara låta sin söta lilla mun gå.

Jag försöker uppbåda ett stort leende och entusiasm över att säga att vi kan sitta i soffan och läsa en bok. Gärna han för mig. Han nappar sådär på det förslaget just nu så det är väl bara för mig att ta mig ner på golvet och se fram emot en lek med dinosaurier som ska bita ihjäl varandra.

This entry was posted in Alex, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera