Nu ska jag skryta

Är precis hemkomna från besiktning av Alex. 4 års kontrollen.

Han gick igenom med bravur!

Väger 17 kg och är 103 cm lång…följer sin kurva perfekt, hade t om ökat på den på längden så den pekar mer uppåt.

Syntest gjordes och där fick han högsta poäng, såg perfekt. Fast det har jag ju vetat längre, han ser ju allt. En liten bananfluga som sitter i taket kan ju han se utan problem.

Under syntestet va han mycket uppmärksam på vad hon sa och gjorde exakt vad hon begärde. Satt still () och va koncentrerad till max vilket hon berömde och sa att det va mycket bra med koncentrationen.

Sen fick han hoppa på ett ben och hon tyckte han va så duktig som kunde hoppa lika bra på båda. Han själv tyckte detta va kul så han visade lite mer vad han kunde…gick på tå, på hälar och sen på utsidan av fötterna. Då bad hon honom göra det igen vilket han gjorde och det fick han mycket beröm för. Att gå på utsidan av fötterna berättade hon för mig är ett test dom gör på 5,5 åringar.

Rita en gubbe fick han göra och som för alla i hans ålder blir det en gubbe med huvud och armar/ben på huvet. Han ritade dit ögon, näsa och mun men även hår, öron och ögonbryn och dessa ”extra” detaljer fick han oxå beröm för.

Han fick rita ett X som ingår i 4 års kontrollen vilket han klarade galant. Det va den första bokstaven han kunde rita då han ju övat mycket på att skriva sitt namn så det va ”piece of cake” för honom.

Talet och ordförrådet va mycket mycket bra och hon fick mer än ett litet tillfälle att kontrollera detta då munnen gick i ett på honom och han berättade både det ena och det andra för henne.

Ju mer beröm han fick ju mer växte jag…stoltare mamma får man leta efter. Va så jag fick ducka när vi gick ut genom dörren så mycket hade jag växt av stolthet.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera