4 år är en ganska lång tid…

…men jösses vad fort det gått. Fick ännu en flashback när jag kollade på en kompis blogg innan där hon satt in bilder på sin lille svurk när han va nyfödd (drygt 1 år sen) och kollade då mina bilder från Alex födsel.

Stor skillnad eller vad säger ni?

Jag och min kula som nu är ett minne blott. Här får jag bedövning inför snittet.

Några timmar gammal. Va ju då världens vackraste i mina ögon men när man nu ser bilderna kan jag inte påstå att han va särskilt vacker Skrynklig liten sak.

 

3 dar gammal och nyss hemkomna från bb. Mamm o hennes väninna skulle ta med honom på hans första tur i vagnen så jag skulle få lite lugn och ro. Vet inte vad dom gjorde men efter det va han en vagnhatare fram tills han kunde sitta upppallad med kuddar/filtar. Bärselen va min bästa vän.

4 års dan nu i år som firades på stranden tillsammans med hans jämnåriga bästis Senay.

Liten har blivit större, snart dax att börja övningsköra med honom
This entry was posted in Alex, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera