Utomlands i Sverige

Idag åkte vi en sväng till Kvibergs loppmarknad som är ett riktigt spektakel. Jag har inte varit där på hur många år som helst. Där finns allt (kläder, skor, väskor, tv, dvd, mobiler, nötter, te, ägg, leksaker, krimskrams, verktyg, dammsugare…you name it) och det är stort både inne och ute.

Kändes precis som att gå på en bazar i Alanya eller Istanbul. Man hörde i stort sett alla språk utom svenska där.

Åt en lunch där, Alex och hans mormor tog en hederlig korv med bröd medans jag tog en langos. Gott men mådde lite illa efter ett tag, har svårt för saker som är för friterade och dryper av olja…kväljande.

Hittade även en tunnare joggindress till Alex med spiderman för 40 :-/del…billigt som i Turkiet.

 

 

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera